Eigen tuin

Wil je graag je eigen groenten en kruiden verbouwen? Dat kan. In de moestuin komen af en toe tuintjes beschikbaar waar je zelf op mag telen.

Als er tuintjes vrijkomen verdelen we die onder mensen die al betrokken geraakt zijn bij het project, bijvoorbeeld door af en toe mee te helpen op meewerkdagen of op een andere manier betrokken te zijn bij het project. De makkelijkste manier om kennis te maken met ons en het project is een keer meedoen op een meewerkdag. Wil je meer doen dan kan je ook meeoden met één van onze werkgroepen, zoals bijvoorbeeld het Tuinkafe, de compostino's, de pluktuin, inmaken of in de algemene organisatie. Ook staan we open voor nieuwe ideeën.

Als je interesse hebt om op de wachtlijst te komen, stuur dan een mail met motivatie naar wachtlijst@icanchangetheworldwithmytwohands.nl >>
Dat je zelf groenten wilt gaan verbouwen vinden wij super! In de motivatie horen we graag wat jij met duurzaamheid hebt en hoe jij I can change wilt helpen andere bewoners bij duurzaamheid te betrekken.

Hoe lang is de wachtlijst? Maak ik een kans?
Aan het einde van het jaar komen er meestal ongeveer 5 a 6 tuinen vrij. Dit komt meestal overeen met het aantal personen die werkelijk betrokken zijn geraakt in het voorgaande jaar (mee hebben gedaan aan meerdere werkdagen en/of al deelnemen aan werkgroepen). Dus ja, je maakt zeker een kans.

Meteen aan de slag

Sta je te popelen om te beginnen met tuinieren en wil je niet wachten tot er een tuintje vrij komt, dan kun je ook thuis beginnen: in de vensterbank, op het balkon of dakterras, of in bakken op de stoep. We geven advies en workshops waar je kunt leren wat er allemaal mogelijk is in en om je eigen huis. Kijk voor de geplande workshops in de Agenda >>