agenda

Burendag = Gezelligheid

Zaterdag 24 september

10.00 – 13.00 uur: Kom gezellig meehelpen in de tuin. Er is genoeg te doen. Wees lekker actief met tijd voor een praatje, drankje en hapje (gratis). Help bijvoorbeeld mee aan een originele wc-hok met een hartje in de deur

Om 12.00 én 13.00 uur is er een rondleiding door de tuin. Hoe houden we de tuin op orde en hoe composteren de GFT-afval van honderden mensen uit de buurt?!

12.00 – 17.00 uur Geniet in het TuinKafé van de oase van rust in het midden van de stad. Gezelligheid met een drankje en hapje.

Oogstfeest

Zaterdag 1 oktober
13.00 → 16.00
Elk jaar vieren we wat de natuur ons geeft met diverse activiteiten in onze tuin. Dit jaar is tijdens het oogstfeest de pre-opening/ingebruikname van onze nieuwe kas/ontmoetingsruimte.

Meer informatie >>

Meewerkdagen

Elke maand op zaterdag of zondag
10.00 → 12.00

Heb je zin om af en toe of een keer te helpen, meld je dan aan voor één van onze meewerkdagen via → meewerkdag@icanchangetheworldwithmytwohands.nl >>

We beginnen altijd met een gezamenlijke bespreking van de klussen. De werkzaamheden zijn wisselend, van het omzetten van de composthoop tot het onkruidvrij maken van de pluktuin. Er is voor ieder wat wils, ervaring is niet noodzakelijk.

Meewerkdagen in 2022 →
zaterdag 24 september, zaterdag 8 oktober, zondag 30 oktober, zaterdag 19 november

Het Tuinkafe

Elke zaterdag van 28 mei tot en met 24 september
12.00 → 17.00
Wees welkom in onze groene en eetbare oase midden in de stad! In Het Tuinkafe zit je buiten en toch beschut. Bij ons kun je naast afspreken met je vrienden, ook op je gemak een boek lezen, in alle rust werken of gewoon in je eentje wegdromen.